Maak van elke gelegenheid een feestje

Iets te vieren met familie, vrienden, collega’s of zakenrelaties? In een sfeervolle ambiance kunt u het glas heffen om te proosten op het mooie moment.

Voor het gemak bieden wij een aantal arrangementen, maar dit is lang niet alles wat wij te bieden hebben. Ieder feest is anders en wij doen er alles aan om samen met u uw feest op maat te maken.

Wij spreken alle mogelijkheden graag met u door en maken op basis van uw specifieke wensen een gedetailleerde offerte op met vaste prijsafspraak.

Vergadering, overleg of sportdag?

Het Sportcafé kan de uitvalsbasis zijn voor je vergadering of overleg. Of sluit je teambuildingsdag hier af met een borrel. Het café leent zich ook uitstekend voor gecombineerde activiteiten, bijvoorbeeld een sportdag met een heerlijk buffet.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenement? Neem contact met ons op via [email protected].

Springkussenfestijn

🎉Springkussenfestijn🎉 In de voorjaarsvakantie lekker springen in de sporthal 🎉kinderfeestje organiseren? Stuur een dm voor meer informatie!! 19-20 februari 🎫 🎟️ kopen aan de deur! open van 10:00 tot 18:00 Sportcafé is geopend voor patat/snacks en meer! Kijk voor het speciale menu en aanvullende informatie op Instagram en Facebook of neem contact met ons op!